Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vipassana (hemlängtan)



Andetaget landar
i hävande korg

nagelbanden spelar
brusten musik

ögonbrynen känsliga
talar vida språk

mungiporna uttrycker
det just nästan sagda

kotorna möts
en vid en ann

hjärtat viskar om
sin längtan hem




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-03-23 15:04



Bookmark and Share


  Antropofagen
Ord om kroppar, detaljer, hållning.. som berättar mera än ord.
2007-03-24

  nettizen
Ja... allting hör ihop.... hjärta sinne och kropp.... får man dem att samarbeta kan man utföra underverk.
Mycket bra skrivet , min vän, som alltid.
2007-03-24

  Cris
Denna text var väl genomarbetad tycker jag..
Det ligger tanke bakom
och du har fått ihop det mycket fint.
Kroppens beteende och känslan
2007-03-23

  Jessica Ebbesson
Oj..den här grabbar tag i mig och jag blir hänförd. Vackert formulerade meningar. Alla tre styckena är fulländade..ja hela texten är komplett.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist