Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren!

När våren kommer är den så skön
blommorna blommar och gräset är grönt
solen den värmer ja mig i
och hittar där min fantasi
man kan säga att jag lever där i!




Fri vers av Miranda_singer
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-23 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer