Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag vet inte varför jag älskar kärlek
men det är så bara!
fjärilarna är så snälla och flaxar så man blir varm
det är väl det som kärlek är till för?
eller?




Fri vers av Miranda_singer
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-23 18:49



Bookmark and Share


    ogge
hallå
vad fan va det för dålig skit???

man mår ju nästan dåligt ! :(
2007-03-24

    bottle of pop
gulligt med fjärilar som flaxar! :D
2007-03-23

    Noyle
Vilket flöde! :) Bra känsla.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer