Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är en Limerick av mig å bottle of pop


Limerick om Lilla Lasse som jag och bottle of pop har skrivit

det var en gång en bebis som bodde på mars
han hette Lasse och gillade cash
han brukade köpa choklad
för då blev han glad
men en gång så råkade han smaka på hash






Fri vers av Miranda_singer
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-23 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha.. roligt :P
2007-07-13

    bottle of pop
haha mirre då! ^_^
2007-03-25

    bottle of pop
*host* mirre? :p
2007-03-24

    Noyle
Limerick? ANVÄND DEN I SVENSKBETINGET! *haha* Grym, helt klart bäst. Men du kanske skulle skriva i \"presentationen\" till texten att det är en limerick?
2007-03-23

  BeasFantastiskaNoveller
Haha, ÄRLIGT, jag skrattar! :D
Jätte bra, även fast det rimmar *vilket jag inte brukar tycka om*!
2007-03-23

  Pauliina
Texten och bilden hör bra ihop, men jag tycker det är synd att bilden var så suddig...
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer