Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är nöjd!


Orättvist men ändå Inte

varför är allt så Olika?
min kompis fick sin mobil när hon var 5 år
jag har inte fått någon än
min kompis fick en jätte fin cykel så fort hon lärde sig cykla
och jag har inte fått min cykel än
min kompis får 350 kronor i månadspeng men jag får bara 80

men vad gör det egentligen?
jag får den kärlek och vänskap som behövs för att få ett lyckligt liv, så jag bryr mig inte om vad andra får utan vad jag får och då är jag glad för det!




Fri vers av Miranda_singer
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-23 20:32



Bookmark and Share


    bottle of pop
bra mirsis! positiv som alltid :=)
2007-03-23

    Noyle
Shit, du är duktig.

\"jag fick min cykel när jag hade råd att betala den\"

Hata mig inte men.. har du skrivit den? Jag vet att du är duktig, men den här e ruskgit bra. :)
2007-03-23

  BeasFantastiskaNoveller
Håller med dig!
Din kompis kommer att få cancer.
Förlåt, det var inte meningen att säga :P
Jag lovar att du får bättre liv än din vän!
P.s den verkar bortskämd. d.s
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer