Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara vara lycklig..

Ni ser inte tårarna
Ni hör inte skriken
Ni tror att allt är perfekt
Men jag vågar inte drömma
den drömmen ännu

Vissa tror jag har problem
Vissa säger att jag inte har
Jag vet inte själv

Mitt hjärta vill två olika saker
Men jag vågar inte ta stegen
Inte åt något håll
Ibland är det bättre att försvinna

Att bara lämna allt
Utan förklaring
Utan själ
Utan att säga till någon

Jag tänker ofta dem tankarna
Men jag berättar inte för någon
Hur jag värkligen mår
Och alla tankar jag har i mitt huvud

Alla tankar på att lämna detta liv
Och komma till något gladare


Jag vill bara vara lycklig..




Fri vers av mizzW
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-03-23 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mizzW