Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hjärna värker av utmattning..




Tom värme.

Någonsin undrat om du verkligen finns?

Jag blir snart galen.

Om ingen säger emot mig när jag tror att jag bara är en tanke, och att allt runt omkring är min fantasi..

.. betyder det att jag har rätt?

För i så fall måste det betyda att allt jag försöker med kommer lyckas.




Övriga genrer av linneajehn
Läst 538 gånger
Publicerad 2007-03-23 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn