Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otrotrotrohet

och
allt
imploderar
bara liksom
äckeljävlahorfucking dör
mot mig
du
gjorde det mot
mig
varför
du det mot
mig
och inget allt
inget någonsin igen
och jag hatar dig
kan lika
gärna
förmultna i den spya
som
är du
och ruttna
i hat
hat hat hat
du ska inte finnas igen

för det var du som dödade tog livet av avrättade
mitt liv på insidan
och sprutade det i
ansiktet på
någon annan

idiot




Fri vers (Fri form) av linneajehn
Läst 798 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-09 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn