Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på nada

 

 

jag väntar

och

väntar

på att liksom bli

tagen med storm eller bara kanske

ett hörn av din världskarta

igen

på att du ska komma

hem

eller bara kanske bli

tillgänglig

men du liksom bara fortsätter

ursäkta

och

försäkrar

och vädjar

tre timmar

och jag väntar

tre timmar

du säger

fyra timmar då

och jag väntar

fyra timmar då

och du ber mig

en stund till

och jag väntar

en jävla förbannad skitstund till

medan du dansar i någon annans

luft

och är lycklig med någon

bimbo

men älskling

 

jag håller inte ihop längre




Fri vers (Fri form) av linneajehn
Läst 479 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-25 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn