Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelsk saknad.

jag har alltid undrat hur det är där uppe..

morfar vill du svara mig?


är det mörkt och kallt? är det ljust och varmt? eller molnigt och ljummet?

jag vill veta allt


kan du berätta om maten
smakar den så himmelskt som jag tror?

behöver den en nypa salt eller smakar allt gott ändå?

finns det en säng, där du sover
eller sover du äns?

finns det nån som vakar över mig?
eller är det dig jag ska vända mig till?

finns det äns nåt \"där uppe\" eller har jag fattat fel?
är allt jag tror på en lögn?

och kan du svara mig, jag har alltid undrat;
finns ditt godis däruppe?
jag minns det så väl, ditt älskade godis som ingen fick ta av.

du tog mig i örat en gång, hårt
men det gjorde inget, för jag tog det med en smula kärlek

jag vill veta om vi ses igen?

snälla morfar svara mig, svara mig då!



vet du om att du är den som jag tänker på när mitt liv är mörkt?
att du är mitt ljus som räddar mig ?

jag tror du vet morfar
och om du inte vet så vill jag att du ska veta!

veta om att jag saknar dig, och jag tänker på dig.


och morfar, morfar snälla du
kom tillbaka
eller bara för en sekund
så jag får fråga dig

- finns det nån himmel ?




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-23 22:38



Bookmark and Share


  Amina
åååhh sara. Underbar som vanligt. Det är sån hära prat poesi som jag verkligen gillar (Bland en massa annat). Jag känner hur du känner, du ställer frågorna vi alla vill ha svar på. puss
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa