Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lyckan i handen.

jag har hittat glädjen

 

du kan få slå mig

överallt

hur hårt du vill

till och med

i magen

och jag vänder

det till

en liten kittling

som får mig

att skratta

 

 

du kan klä mig i svart

i de mörkaste färger

du vet

och i mina ögon

förvandlas allt

som du kallar mörker

steg för steg

ljusare

till vitt

 

 

och du kan spela

världens sorgligaste låt

för jag har stängt av

det örat nu

och alla toner

du hör i moll

blir i min lilla värld

i gladaste dur

 

du får gärna försöka

du kan gärna försöka

du vill gärna försöka

dra ner mig

tillbaka

i skiten igen

 

men det finns inget

du kan göra

med lyckan i min hand

kan jag tryggt säga:

 

 

- jag har hittat glädjen.

 

 

 

 

 

 

 

.




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 23:10



Bookmark and Share


  Lina Hellstrand
åh vad fint. :)
2007-09-06

  charlotte hedendahl
Bra och väldigt gullig!
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa