Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli älskad är stort, men att älska är större.

 

 

Jag vill sparka någon 

till och med om denna  någon

redan ligger ner

på marken

 

det folket gör förbannar mig

får mig att vilja bitas

rivas

slåss

kämpa

emot allt

 

jag har ont i hjärtat

och jag undrar ju varför

 

men jag vet svarat

 

du

 

vänskap och kärlek

vilken idiot jag har varit

 

aldrig förr insåg jag

hur ont

alldeles för ont

förjävligt ont

gör det

när någon sviker

 

och jag vet

löften är tomma

för jag har gett upp

jag gav upp

när jag var si så där 10

eller liknande

 

jag brukade drömma om livet

fantisera om nåt bra

sen blev det svart

 

jag trodde jag hittat ljuset nu

jag var så nära

jag såg det framför mig

jag hade ett steg kvar

bara ett

men det försvann

jag trillade baklänges

igen

 

och jag vill slå gud

för det han gör

för allt han gör mot mig

sparkar mig

överallt

på alla ställen

så jag får blåmärken

rivsår

blod

svett

tårar

SMÄRTA

 

jag behöver vara personen

som ligger på marken

som alla sparkar på

 

varför litar jag på människor

som bara sviker mig

sparakar mig

hårt

överallt

 

jag hatar alla

speciellt de jag älskar

 

fy fan för världen

och det den gör mot mig

 

alla jag älskar

kom

sparkamig

jag ber er alla

kom igen

jag vet att ni vill

 passa på

 

jag hatar att jag älskar er.




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 569 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa