Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÄS MIN SANNING.


Bibelns ord försvinner ner i svarta hål långt bort ifrån människors självgoda tankar.

 

jag vet hur du lever

men inte varför

du lever så

så jag måste ifråga sätta

varför gör du så här?

 

du tog min själ

och allt som var jag

nu har jag raderats

av ett stort suddgummie

blivit ett svart hål

i universum

 

och pennspetsarna

har gått av

så ingen skriver

en ny historia

om mig

 

jag vandrar tanklös

känner mig fel

som han den där mannen

som sprang på järntorget

utan huvud

utan hjärna

utan minnen

och utan tankar

 

tänk vad skönt

att få vara som han

helt utan tårar

och helt utan skratt

 

vara blank

hela livet

dag ut och dag in

 

och det må låta tråkigt

men jag vill inte se

 

jag vill inte se en värld

som en dag går sönder

av skärsår och självmord

 

du frågade mig;

vad betyder självdestruktiv?

jag svarade dig;

det behöver du inte veta

 

du är 6 år och frågar

 

- vad har hänt med världen?

 

vi slår knut på oss själva

och gråter sönder innuti

vi krossas som glas

och brinner som eldar

 

det finns ingen som lever

som det står i bibeln

för alla är satanister

och skyller på gud

så fort livet går dåligt

och någon dör

 

jag har börjat tro på ödet

för allt som en gån

var rätt har blivit fel

och fel har blivit rätt

 

jag undrar än en gång

- vad har hänt med världen?

 

och snälla svara

 

- vad har hänt med mig?

 

 

 

 

.

 




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 531 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-30 19:09



Bookmark and Share


  To
Intressant text. \"för alla är satanister och skyller på gud\"
2008-03-12

  Lina Hellstrand
åh. det här är bäst. skitbra skrivet.


\"och pennspetsarna

har gått av

så ingen skriver

en ny historia

om mig\"
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa