Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag.

Trumman du hör
slår bara
högre och högre
snabbare och snabbare

du undrar förvånat
vad ljudet kommer ifrån


du försöker lugna dig

lutar huvudet
mot mitt bröst

med örat mot mitt hjärtat

och du förstår

var trumman kommer ifrån.




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 20:13



Bookmark and Share


  Lina Hellstrand
åh vad bra.
helheten gör dikten perfekt.
2007-09-30

    beatnikhjärta
åh, vad vacker! slutet är perfekt, hela dikten är perfekt. jag älskar den!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa