Vad kan jag säga.. Det finns inget värre än obesvarad kärlek. Och jag är verkligen kär i pojken.

Men keep on smiling det är ett nytt år.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kan jag säga.. Det finns inget värre än obesvarad kärlek. Och jag är verkligen kär i pojken.

Men keep on smiling det är ett nytt år.




Fucking New Years Eve.

 

Jag ringde dig igår

och du svarade glad

som alltid


Du var mil ifrån mig

fast du skulle varit här

Och jag skrek av ångest

och tog ännu en drink

för att glömma ännu en gång

att det är dig jag älskar

 

och du sa att du var upptagen

efter redan 5 minuter

och att du ville lägga på 

älskling jag grät

stora floder av tårar

bara för din skull

för det är alltid bara du

 

då sa du att det var försent

att klockan redan slått 12 slag

och att det var över

 

Jag hörde hur du suckade

och kände hur du gled

längre och längre

bort

från mig.

 

Du viskade

allting har ett slut

även

du och jag.

 

*




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 542 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-01 18:34



Bookmark and Share


  Lina Hellstrand
ååh.
älskar den.
du är så bra så du förstår inte.
2008-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Och även www.poeter.se...

Men du...med all respekt... krokodiltårar, betyder inte det att man fejkar?
Och det tror jag inte att du gjorde.

2008-01-01

  mollypop
väldigt bra,
starkt och vackert.
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa