Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en promenad vid Haväng


De möts i evighet

De möts i evighet

himmelen och havet

mötet

är oändligt 

som en symbios

 lever de i varandra

omsluter

famna. 




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-03-23 23:39



Bookmark and Share


  Eline.P
Så fina tankar om naturens skönhet och mystik.
2007-03-24

    eva m h
Det är vackert vid Haväng!
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström