Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnsläpp


När kniven
som förmedlar smärtan
nogsamt skär igenom
varje skiva noggrant separerad
den ena från den andra

Profant benämnt
ej annat än
ett fettpaket
med hög kapacitet

När eggen glider
lätt som i ett
smörblock
försäkrar den sig om
att all kontakt är bruten.




Fri vers av Marita Persson
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-03-23 23:44



Bookmark and Share


  Ronny Berk
viss vånda anas.. texten lurar till eftertankar.. finsaker..ja .. så vara..
2007-04-18

    Bodil Sandberg
Hehehehehehehehehehehe...ja DET kallar jag hjärnsläpp!!!!!!
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson