Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

same same!

Apiga Amanda adlar andra
Blåa Bosse boxar bilar
Coola Clara campar coolt
Diviga Danniella dissar dig direkt
Eländiga Eveline erövrar Eddingburgh
Finniga Finn förstör för fåren
Griniga Gustav gillar godis
Härliga Hanna hoppar hopprep
Isiga Isabelle ilar inte
Jagaren Jakob jagar jordgubbar
Keliga Karin kollar killar
Luriga Lallis luktar löv
Malliga Malin matar marsvin
Nalliga Noa nosar \"nöff\"
Oroliga Oscar ogillar ormar
Petiga Pedro petar på pingviner
Roliga Rebecka rockar rätt
Sportiga Stefan springer snabbt
Trollkonstnären Thea tar tomater
Ulliga Ullrika uppmanar ungerska ubåtar
Vanliga Vendella vågar vila
Yngre Ylan ylar ynkligt
Zebran Zelma zappar zimbabwe
Ålen Åsa åker ånglok
Ärliga Äster äter ärtor
Övriga Örjan öser öl




Fri vers av Miranda_singer
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-24 16:26



Bookmark and Share


    kawaiicookieuwu
..hjort?
2007-07-13

    Noyle
haha! Jag får nog akta mig för Diviga Danniella. :P Grym, helt klart superbra!
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer