Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom in i mitt liv

Du kom in i mitt liv
helt utan förvarning
Jag blev överrumplad
Vad gjorde Du med mig
Hur kunde det bli så här
Du tände en låga i min kropp

Du kom in i mitt liv
Du får mitt blod att koka
och min kropp att längta
Du gör mig både het och svag
Du skapar ett kaos
samtidigt som Du bedövar mig

Du kom in i mitt liv
Du fann min åtrå, min längtan
Min kropp är Din
mina tankar, mina fantasier är Dina
Du finns i min själ, i mitt hjärta
Du är min passion, mitt äventyr




Fri vers av Carpe Diem
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-03-24 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carpe Diem