Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskare.....


Vi såg, vi kände, det tände, det hände...

Vi såg, vi kände, det tände, det hände...
Du smekte, du lekte, jag ville
Jag blev varm, jag blev het, du vet
Jag ville ha, jag ville mer, jag ville ta
Jag blundar, du finns, jag minns
Jag flämtar, jag känner, det bränner
Du smakar, du tränger in, jag är din
Jag ger mig, du tar mig, du har mig
Jag mår, jag får, du når, det går
Din hud, din kropp, jag är på topp
Känslor irrar, blodet kokar, magen pirrar
Din doft, din hud, din smak
Ivriga händer, under himlens tak
Mina bröst, din ljuva röst, vilken tröst
Du känner, du hör, du förför
Jag är vad du vill, du önskar, och lite till
Du kysser mina läppar, mage och lår
Jag ger, det du inte får
Du ber, du ser, vill mer, jag ler
Vi älskar, vi andas, samma luft
Du och jag, allt är galet, inget förnuft
Allt i hemlighet, ingen som vet
Du, min fantasi och allt som finns däri
Hos mig en stund, så skön, så öm
Älskling, du är min prins, min dröm
Stunder vi letar, vi tar, det är allt vi har
Vi såg, vi kände, det tände, det hände…




Fri vers av Carpe Diem
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-05-20 23:17



Bookmark and Share


    Janniqa
jag gillar den här ordleken å handligen. \"Vi såg, vi kände, det tände, det hände...\" meningen e klokren...skit snygt!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Carpe Diem