Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När längtan känns stark....


Kom...

Kom
Kom närmre
nudda min hud
och känn min värme

Kom
Kom närmre
smaka mina läppar
och känn min längtan

Kom
Kom närmre
se in i mina ögon
och du möter min själ




Fri vers av Carpe Diem
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-04-07 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carpe Diem