Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtar efter dig...
Dina händer
Dina läppar
Din kropp
Behöver dig...
Dina smekningar
Dina kyssar
Din värme
Vill ha dig...




Fri vers av Carpe Diem
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-04-01 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carpe Diem