Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det gå...


Regler


Vi bestämde tre regler efter vårt första möte:

1. Det får aldrig bli ett permanent förhållande.
2. Vi får inte \"kära ner\" oss.
3. Vår \"affär\" får inte ta över våra liv.

Det låter helt okej, sa jag.

Nu är det inte alls okej längre.
Vårt förhållande har pågått i över ett år.
Jag är förälskad i dig.
Vår \"affär\" har tagit över hela mitt liv.
Vad gör vi nu med reglerna?




Fri vers av Carpe Diem
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-04-02 22:01



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Jobbigt kul. Ingen regel utan undantag? Varför sätter vi sådana regler ibland?
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Carpe Diem