Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en grottman


Det finns en grottman
som bör bemästras
en ljusfylld ängel
som glömt sitt hem

det finns tigrar
som behöver ryta
en lekande fjärilar
som sprider ljus

hur omfamna all denna enhet
som jag nog innerst inne är
och hur vandra vaket framåt
när både svärdet och hjärtat finns där?




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-24 14:11



Bookmark and Share


  memma
fan, du är begåvad. bravo och fortsätt skriva!
2007-03-28

    ej medlem längre
Mycket vackert o gripande, man stimuleras att läsa vidare, rytmen är tempererande o vacker, tack för läsningen bokmärker!
2007-03-24

    Camapani
Att vilja ge men inte våga ta emot, stanna kvar eller gå...teserna är tydligt talande, vi bär alla allt inom oss. Fjärilar och grottmän, inte alltid så lätt att acceptera då mörkret knackar på dörren och ljuset vill kliva in..
2007-03-24

    Erika H
i all samlad kraft... bland ljus och mörker... kännande styrka och ödmjukhet
det är i detta... du vandrar vaket

vackert och ödmjukt skrivet... gillas mycket
2007-03-24

  Antropofagen
Härliga motsatser, ytterligen välformulerade.
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist