Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick....



Det står ett träd inom mitt synfång
stort och strax grönt, fyllt av fågelsång
Stanna ett tag
Just nu är himlen oskyldigt blå
Skynda innan dagen blir grå
Kom ge mig solen
Det är för oss solen lyser som guld
Vi ska inte känna någon skuld
Vinden sliter i kjolen
Ingen skugga finns över dig
Det finns bara ljus för dig och mig
Räck mig din varma hand
Tiden rinner iväg som sand






Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-24 16:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"vinden sliter i kjolen\" en vårvind tror jag mej ana..
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt