Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leva ändå!

varför ska man mobba dem som är lite annorlunda?
Det kunde lika gärna varit du som blev nertryckt.
jag kanske inte kan stava allt rätt,
jag kanske inte är så smal,
jag kanske gillar svart nagellack,
jag kanske inte är som alla andra,
men jag försöker att leva ändå!




Fri vers av Miranda_singer
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-24 16:59



Bookmark and Share


    bottle of pop
håller med.
2007-03-26

  Hinata
Håller med Noyle
2007-03-25

    Noyle
Hm.. känns inte så typiskt dig. Svart nagellack? *känner mig träffad*
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer