Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömma

att ligga på marken
den ojämna marken du försöker forma ryggen efter
att se det största
det hemlighetsfulla stjärntaket
där allting varar förevigt
att inte kunna slita blicken
att känna sina gröna ögon fastna
föras bort ut i universium
att drömma
att se det du vill se
att uppleva det du vill uppleva
att forma ditt liv så som du vill leva det
att drömma sig bort på sitt egen sätt
något så fritt att man knappt kan föreställa sig
en tankspridd ordmassa




Övriga genrer av Linz
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-03-24 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linz
Linz