Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

saknad
ta mig hit
eller härifrån
att inte stå ut
inte en sekund
när måsten går före




Övriga genrer av Linz
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-04-08 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linz
Linz