Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets hemligheter

Ett hav med kanter utom synhåll
Oändligt stort, stormigt
Vinden tar fart i mitt mörka hår
Får det att lyfta
Jag får det i ansiktet
Det kittlas
Precis sådär irriterande
Jag kniper tårna hårt i sanden
Då vinden tar tag i hela mig
För bort mig
Ger mig en flygtur utöver det vida havet
Vågor
Mörker
Månens glitter i vattnet
Huden fryser till is medan glädjen fyller magen med värme
Kylan tar tag i ögonen som rinner
Jag flyger, gråtandes

Över det vackraste jag vet




Fri vers av Linz
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-03-24 02:02



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
Titeln samt några formuleringar var vackra..
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Linz
Linz