Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Hopp

någonting så långt härifrån
så långt
att man skulle behöva en stege
kanske två
stå på tå
sträcka hela kroppen
dra upp armarna
högre än aldrig förr
och kämpa med varje fingerspets

falla

känna smärtan i varje liten nerv

ändå, ett försök till, för något så fantastiskt, att man aldrig skulle tänka tanken, att ge upp

någonting som är värt smärtan, i varje liten nerv




Fri vers av Linz
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-03-23 22:04



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
yes..=)..bra formulerat
2007-03-23

  BaraSaraaa
så rätt. jätte bra skrivet !
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Linz
Linz