Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur viktiga vi är

Att höra fåglarna kvittra dig vaken på morgonen
Vända sig och somna om
Är som ett liv utan framtid med saknaden i centrum
Får mig att glömma bort
Hur viktig jag var
Hur viktig du var
Hur viktiga vi var

Att se dagen försvinna i horisonten
Är som att låta tiden sinna ut i sanden
Att alltid längta efter någonting bättre
Får mig att glömma bort
Hur viktig jag är
Hur viktig du är
Hur viktiga vi är




Fri vers av Linz
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-03-23 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linz
Linz