Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En låga

en låga, blå- gul- rödskimmrande
en låga så het, innerst
där passion och kärleken värmer
en låga så het, mellerst
där en glödande viskning om hopp finns till
en låga så het, ytterst
så okänslig men så vacker
vad är lyster och glans
bland skönhet och trams
det som syns
det vi ser
det är livets balans
det är kärlekens chans




Fri vers av Linz
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-03-24 00:14



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Snyggt diktat!
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Linz
Linz