Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar viskar


Änglar viskar
till människor
möt varandra
med hjärtat först

låt era ögon
i den andres få drunkna
och må era höfter
få stilla sin törst





Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 535 gånger
Publicerad 2007-03-25 01:38



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Vacker livsglädje! Vad vore livet utan våra änglar!
2007-04-12

  Antropofagen
kort men innerligt hjärtlig.
2007-03-25

  Markattan
En söt liten ängladikt om att låta själen få sitt först.
2007-03-25

    Erika H
vackert... må det finnas fler av dessa änglar än det finns av den andra sorten...
vackert
2007-03-25

    Camapani
Välformad dikt, mötet mellan oss som är villiga att våga lyssna..titta in och inte på....får dock bortse att detta gäller inte alla människor, relationen till mor där har nog änlgarna lagt sig till vilo, tyvärr..:) tack för en tänkvärd stund
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist