Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

Ordens hjärta
blir
hjärtats ord

En spegel
som
speglar en

Hjärtat spelar
ett
spels hjärta

En älskande
som
älskar en

Spelar hjärtat
mitt
hjärtas spel




Fri vers av Mats L.
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-02-21 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.