Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är inte vad det ser ut att vara

allt bleknar bort bakom ståtliga fasader
trycket sjunker för att stiga
jorden vattnas för att torka

ser du?
där bortom spegelbilden av det förgångna
det som var för att aldrig bli ett med det som är

hör du?
det som sägs bakom alla stängda dörrar
det som inte är meningen ska nå upp till ytan


överallt finns en läcka så liten,
en spricka så skör som släpper igenom så väl ögon
som ord

när som helst kan man få kniven i ryggen
till och med av sin bäste vän,

ståtliga fasader, nej jag ger mig ej dit hän
förän jag sett dess baksida
nog har jag lärt mig att inget är vad det ser ut att vara

framtid falskhet
tävla och vinn..?




Övriga genrer av Vintersaga
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-03-26 11:49



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Ja..så sant så..
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Vintersaga