Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk om ens innersta kunde gå ur kroppen och ställa sig mitt emot och bara tala om vad det är man känner och framförallt varför!


hur, vem varför?

hur ska jag kunna känna till saker om jag inte kan ta på dem se dem eller höra dem

hur ska jag kunna slå mig fri när jag inte är bunden

vem ska jag slå när jag inte kan hantera aggressionen och inte vet dess syfte

vem ska jag klösa, när det är inom mig det kliar

vem ska jag skrika åt när det är mig själv jag förbannar

vem ska orka trösta mig när jag gråter obefogade tårar

hur ska jag kunna hugga hål på klumpen som växer i bröstet utan att ta död på livet

hur ska jag kunna få reda på allt det onda när det sitter inom mig och inte går att komma åt

i verkligheten är inte det omöjliga möjligt




Fri vers av Vintersaga
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-09-01 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintersaga