Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intuition

en klapp längs med ryggen
så nära hjärtat
det biter
jag kan inte låtsas vara oberörd
du vet, jag vet,
vi vet att vi vet
att en dag kommer vi mötas igen
utan hinder




Fri vers av Vintersaga
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintersaga