Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Restgarnet



Lycka är att hitta restgarnet
med rätt kvalitet och färg
som räcker
för att sticka färdigt
den nästan klara raggsockan




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-03-26 14:07



Bookmark and Share


  Marita Persson
Träffsäkert!!
2007-04-02

    Regina E
Lyckan gömmer sig på de mest underliga ställen, desto roligare att läsa också förstås. Bra!
2007-03-30

  britt-marie VIP
Ack ja...livet är fyllt av halvklara raggsockor, MEN som tur är också av en hel del restgarner!
Fint diktat!
B-M
2007-03-28

  * Ammi *
ha ha, ja ta mig f-en, jag har en låda med halvfärdiga alster, som aldrig kommer att blir klar
vardagshändelser som denna gillar jag att läsa om
2007-03-26

  Cris
mmm... det är en bra vardagslycka..
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors