Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man älskar någon så mycket... Till min mamma, KonstigaKatter...




Evig ros

 

 

Min kärlek till dig är som ingen annan , jag älskar dig med hela mitt hjärta!

Jag vill leva med DIG i hela mitt liv! BARA DIG!

Jag älskar dig , jag vill bara vara med dig!

Min kärlek till dig...

Är som en ros som precis

Slagit ut...




Övriga genrer av Szelest
Läst 528 gånger
Publicerad 2007-03-26 15:08



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Vilken hyllning...herrejesstanes...nu får jag sätta lite press på mina döttrar...fast...de är liksom inte lagda åt det där med poesi...men jag ska sätta press...tro mig...hehe
2007-04-02

  KonstigaKatter
Ah, min Sötnos... min underbara ros... TACK!:D
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig