Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig!

Du har ditt eget liv men jag håller dig kvar. Förlåt!

Kan bara inte släppa dig än.

Bara en liten stund till snälla. Vill vara med bara dig.

En stund till.

Du gav mig mina vingar och lät mig flyga.

Vingarna har skyddat mig.

Men jag har inte lärt mig flyga än. Jag vill inte lära mig... Inte än.

Jag är inte redo. Jag måste

klara mig själv sen.

Men jag vet att jag får din hjälp.

Jag älskar dig

Men jag kommer alltid vara där.




Övriga genrer av Szelest
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-05 19:01



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Så vackert, så underbart fångat...

\"Men jag vet att jag får din hjälp.\" - det är det viktigaste:)
2007-09-19

  någonivärlden
Fin dikt om hur man måste släppa taget, bra!
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig