Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte alltid sant

Vad ögon ser ör inte alltid sant, men

denna gången var det.

Jag såg allting med mina egna ögon.

Det värsta är att jag ser allting om och om igen....




Övriga genrer av Szelest
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig