Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det bara

 

 

Du kan ej tvinga någon att älska dig.

Men ingen kan hindra dig

att älska en




Övriga genrer av Szelest
Läst 522 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-28 13:45



Bookmark and Share


    Brell
Så sant. Bravo!
2007-06-20

  Lejonhjärtas poesi
Lysande!
2007-06-02

  KonstigaKatter
Instämmer. Kärlek ges, kärlek kan inte bara tas. Accepteras, tas emot - ja. Den är en frivilig gåva. Klokt:)
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig