Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord

Istället för att säga 100.000 ord,

säg bara ett det förklarar allt,

annars glömmer man bort allt och allting blir samma

...

Så är det bara




Övriga genrer av Szelest
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 18:40



Bookmark and Share


    Issand. VIP
finast!!
sant*!!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig