Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver bara Dig


Hade nästan glömt
att du låg där

Trots att jag somnade
med dig inatt

Vaknade kallsvettig ur
en dröm jag inte trodde var sann

Genom tårar urskiljer jag dig
fortfarande här

Glädje blandas med rädsla
jag vill vara dig värdig

Aldrig någonsin vill jag
göra dig olycklig

Guida mig till att bli den
jag är och den du
vill att jag ska vara

Famna mig inte för hårt
Än så skör och bräcklig
Jag smulas då sönder
till intet

Famna mig mjukt
Ge varandra närhet, ömhet,
skratt, ärlighet, öppenhet

Jag behöver inget annat....bara Dig




Fri vers av Kameleont
Läst 660 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-14 18:02



Bookmark and Share


  issac.a.m
härliga rader..gillar mycket
2007-05-03

  Szelest
Åhh... Så vacker och djup!!! Tyckte om den jätte mycket!!! Hi hi *Bokmärkt*
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont