Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionens död

 

Uppfångad av livets mysterier på väg till något annat

Den smak som så länge satt kvar på mina läppar är borta

Och jag kan inte ens minnas vad som smakade vad

 

Falna drömmar har blivit till allting

Det är inte längre det jag letar efter i förvirring

Vackra saker andas genom tiden, illusion av lögn, passé

 

Många är dom, det finns inte plats

Falska låtsaskänslor djupt begravda i inre mörker

Ingen plats för ljus, bara ett sätt att fylla tomrum i djupaste svart

 

Vågar inte vara, vill, men äkthet är svårt när man är liten

Falsk marknadsföring brukar jag skrattande berätta

I den världen hör jag inte hemma, för jag vågar

 

Den brokiga väg som vi vandrat finns inte längre på min karta

Ibland krävs det tid för att inse, att allt jag nånsin sökte

inte existerade, mer än i tanken




Fri vers av Kameleont
Läst 610 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-18 15:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Likt minnet av var kvardröjande kyss, som till livet självt vilja lyss, kanske föds tanke läsare hos, kanske blir det till känsloblues, tidsenligt var det då men nyss...
2021-10-20

  RogerIvan
Hmm...
Avslöjade illusioner ger insikter
2010-07-04

  Cosmic Johanna
Aj, denna berör också djupa delar inom mig,
slutet känns förödande naket...

varma applåder, är förstummad!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont