Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske en dag

 

 

Jag har så mycket kärlek inom mig och den är tung

att bära ensam, den vill födas och blomma

Kärleken vill explodera i en symfoni av glädje och tillit,

av ett andetag,  ett leende.

 

Jag vill blåsa liv i din kreativitet till livet, smeka bort det onda

fylla ditt hjärta med röda rosetter

Jag vill bära dig när du är liten och se dig växa i stolthet. 

Jag vill ge dig otvungen kärlek och enkelhet

 

Och jag kommer aldrig ge upp, aldrig låta dig lida i ensamhet,

aldrig låta dig stå ensam när livet är tvärtom vad du önskar.

Aldrig fly för att jag är rädd, för det kommer jag alltid att vara.

Jag kommer aldrig sluta stödja dig när jag läser i dina ögon

att du bär sorg, men din mun försöker le.

 

Frågorna kommer säkert vara många och du kommer

tycka jag är besvärlig ibland, för det är jag

men min intention kommer alltid vara att

vilja förstå dig

 

Jag kommer alltid stå kvar när du väljer att gå,

så du vet att du alltid kan vända hem. 

Inga mil eller avstånd är för stora, för i hjärtat är vi tillsammans

i tillit och harmoni.

 

Aldrig mer ska jag vara rädd att du ska försvinna,

 jag ska leva som om varje dag var den sista.

Så jag kommer älska dig trots att ditt hjärta slutat slå för mig,

vilket jag inte tror kommer ske, om du är den jag väntar på.

 

 




Fri vers av Kameleont
Läst 619 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-03 18:48



Bookmark and Share


    Glittra G
Mm, det hoppas alla på kanske, på ett sätt eller annat. Du beskriver det naket, vackert och öppet.
2008-12-07

  Ulf Popeno
Den här är kraftfull. Jag kan känna igen känslan ifrån den tid då tron fanns. En intensiv vilja och jag såg att den var ärlig hos dig. Det gäller att förstå kraften i detta och dess innebörd. Jag hoppas verkligen att den dagen kommer för dig.
2008-12-04

  Bjarne Nordbö
Helskön.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont