Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till en ny vän.....




Till en titan, måne av Saturnus

 

Kärlek är mitt syre, via artärer, vener och kapillärer.

De landar i varje cell, i min fysiska kropp och min medvetna själ.

Kärlek till mina barn, moder jord, allt som andas och till Dig...

Jag andas genom lustfyllda lungor, livets lekande allvar

Ser min sanning, och vet att Din är lika verklig som min

Ingen kamp i världen kan få mig att tänka annorlunda

Förr valde jag alltid det svåra, det komplicerade

Nu väljer jag den enkla vägen, kärleken till livet

Med den känslan klara jag allt, även när det blåser kallt

Du har väckt mig ur ett slummer och jag vill aldrig somna mer

 




Fri vers av Kameleont
Läst 702 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-26 17:32



Bookmark and Share


  coffe
gratis din text är en utav de mest läsvärda texterna i dag..
de e rätt åt dig ,de kan du ha för det är du värd..//C
2008-11-27

  coffe
fy fan va fin du är ,blir glad, stolt och fylld med värme.
tanken voltar och väver starka energier igenom ord
med innebörd

vilket hjärta vilken själ, till brädden fyllda av kärlek

underbara rader som jag suger
i mig, i tacksamhetens tecken..

//c
2008-11-27

    tokpoeten
kärlek är fint. bra skrivet.

tack.
2008-11-26

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
att öppna upp sig som en blomma, och bara flyta. Kärlek&Flow när den är som bäst :)
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont