Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är för mycket

Du borde säga förlåt för att du lämnade mig fast jag bad dig att stanna.

Vill bara att du skall förstå hur jag känner.

Har inte hunnit sortera mina tankar än, jag måste också ha något ställe att tänka.

Det jag ser och hör flyger in i mitt huvud och stannar där en lång tid.

Jag glömmer det inte. Trodde att jag kunde prata med dig, trodde du fanns där för mig.

Du tror att du är den ende som behöver en paus.

Allting är så nytt för mig.

Att du ljuger.

Du var så fridfull innan, vad har hänt?

Hoppas du förstår detta någon gång.

För att jag behöver dig .

NÄR KOMMER DU ATT FÖRSTÅ DET???

Jag vet inte vad jag skall göra! Har ingenting att säga.

Jag försöker och försöker. VAFÖR GÖR DU SÅ HÄR!?

Det känns som att jag ligger i en kista med tejp över munnen och hör någon kalla på mig.

Men jag kan inte svara.




Övriga genrer av Szelest
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 12:23



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
... och du är bara 11... Starkt, gripande och förnuftigt...
2007-09-19

  DanSan
****************************

Ändock ett rop på hjälp här och nu!

Smärtsamt som all förlorad kärlek är!

****************************
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig