Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppå berget



Mina kinder är insjunkna efter vinterns besvär
När jag gråter fryser tårarna till isfåror
Ingen vind kan torka bort dessa tårar
tårarna som kommit för att stanna
Tårarna som blandas med sommarregnet
vattnar mina grönskande hagar
Förunderligt vackra ängsblommor
Och på mina kinder har jag röda rosor

Jag bor uppå berget, blåsrikets land
Men jag är nära himlen och att det blåser
ja, det gör ingenting
Jag nuddar molnen med mina fingertoppar
Och är det riktigt klart och kallt väder
räcker min tunga ända till månen
Ibland odlar jag röda rosor på min måne
Och där överlever dom vinterns köld
Nästa gång säsongen är här är jag förberedd
PÅ din kind ska jag odla rosor
Vackra rosiga kinder som överlever allt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-03-26 15:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
dina röda rosor sprider överlevnadskrafter..
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt