Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill...

jag vill inte älska dig
för dina kompisars skull
för hur du ser ut
för ditt sätt att tala
jag vill inte älska dig
för din rika farsas skull
för ditt pärlvita leende
för hur du klär dig
jag vill bara älska dig
för att du finns just här
för att du bryr dig om
för den du är




Fri vers av Hellberg
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-03-26 15:17



Bookmark and Share


  Lillasyster F
En vacker och ärlig kärleksdikt.
Hoppas att en framtida flickvän får läsa den.
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg